Ben jij regelmatig een afleverbewijs nodig van je DPD zendingen? Vanaf nu is het ook mogelijk om met enkele muisklikken het afleverbewijs te downloaden via Logxstar.

Hoe werkt het?

Als het afleverbewijs geüpload is door de vervoerder tonen wij een herkenbaar icoontje in je 'Overzicht pagina'. Klik op het blauwe icoontje om het bestand te downloaden.

Geeft de status aan dat de zending is bezorgd maar er is nog geen blauw icoontje zichtbaar? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat wij het afleverbewijs alsnog voor je op kunnen vragen.